Університет

Абітурієнт

Студент

Проекти ЄС

Контакт

більше

Згорнути меню

FARMAKOTERAPIA Kiedy żywność ma znaczenie Interakcje leków z żywnością w praktyce dietetyka – red. dr Radosław Balwierz

  • Uczelnia

dodano: 16 Лютого 2024

Zachęcamy do zapoznania się z pozycją “FARMAKOTERAPIA Kiedy żywność ma znaczenie Interakcje leków z żywnością w praktyce dietetyka” wydaną pod redakcją dra Radosława Balwierza i prof. dra hab. Andrzeja Madeja, w której m.in. znajdziemy rozdziały autorstwa naszych nauczycieli dra Radosława Balwierza, mgra Marcina Osowskiego, jak i naszej absolwentki dietetyki II stopnia mgr Darii Borakowskiej.

 

Z radością informujemy, że książka jest dostępna w Bibliotece SWSM, a wszystkim Autorom serdecznie gratulujemy i dziękujemy za włożoną pracę i zaangażowanie w jej powstanie.

Перейти до вмісту
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.